930 x122 grota rece

    Neacsu

    Neacşu vrea să dea în judecată Inspectoratul Şcolar

    Mariean Neacsu, consilier local al municipiului Pitesti din partea PP-DD Arges, vrea sa dea in judecata si Inspectoratul Scolar, si Consiliul Local. Totul porneste de la niste… mingi ale unor elevi care i-au spart consilierului geamurile de la casa.

    În şedinţa de Consiliu Local al municipiului Piteşti de pe 29 noiembrie, consilierul Mariean Neacşu (PP-DD) a solicitat forului decizional al oraşului să aloce până la 12.000 de lei pentru elaborarea unui proiect de reamenajare şi repoziţionare a terenului de sport de la Şcoala Nr. 5 cu care este vecin.

    Cererea i-a fost respinsă, iar alesul local a anunţat că va da în judecată Inspectoratul Şcolar şi autorităţile locale.

    Motivul? Elevii de la Şcoala Nr. 5 i-ar fi spart consilierului geamurile de la casă în repetate rânduri, mingile acestora ajungând în curtea lui Neacşu din cauza, susţine alesul, poziţionării defectuaose a terenului care exista aici înainte ca el să îşi fi făcut locuinţa.

    Mariean Neacşu afirmă că acelaşi lucru l-ar fi păţit şi alţi vecini ai săi. Tocmai din acest motiv el solicită alocarea de fonduri pentru remedierea problemei.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90