930 x122 grota rece

CasaCasatoriilor05

Negociere finalizată pentru Casa Căsătoriilor

O comisie specială a municipalităţii din Piteşti a finalizat procedurile de negociere cu proprietarii clădirii în care funcţionează Casa Căsătoriilor (imobil retrocedat în urmă cu câţiva ani). Până când Primăria va amenaja o altă clădire în acest sens, s-a optat pentru a se plăti chirie pentru actuala locaţie, mai ales că aceasta este un simbol pentru oraş.

Astfel, chiria negociată cu proprietarii imobilului (toţi 3 sunt din Bucureşti) se ridică la suma de 2.000 de euro pe lună. În acest fel se menţine chiria percepută şi până acum pentru imobilul situat în zona centrală a oraşului şi în care funcţionează şi Serviciul de Stare Civilă al Piteştiului.

Din comisia de negociere a Primăriei au făcut parte consilierii locali Nicolae Zărnescu, Adrian Prodănel şi angajaţii Primăriei Daniela Trandafirescu şi Floarea Orăşanu.

Proprietarii au cerut iniţial 2.500 de euro pe lună, dar în cele din urmă s-a ajuns la o înţelegere pentru o sumă cu 500 de euro mai puţin.

Chiria vizează şi terenul aferent. Pe lângă Casa Căsătoriilor, Primăria mai plăteşte chirie în prezent pentru alte două imobile: clădirea Liceului Economic din Bulevardul Republicii care aparţine Camerei de Comerţ şi Industrie, şi clădirea în care funcţionează Grădiniţa din zona Bazarului Gheorghe Lazăr.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3