New Profesional Consult 930 x 122

    negus

    Negus si-a facut nevoile in masina Politiei

    Pitesti. 04 octombrie 2010.Temperamentul vulcanicul si nonconformistul ex-peremist Ion Negus a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor si in buletinele de stiri ale tuturor televiziunilor nationale pentru ca si-a facut nevoile in masina de politie care il transporta la sectie.Tare in gura, in stilul caracteristic, fostul consilier local din Pitesti a facut un adevarat circ pe strazi dupa ce s-a enervat ca un agent de poliţie i-a cerut sa mute masina, parcata neregulamentar. Barbatul a injurat, a facut scandal asa ca subofiţerii l-au incatusat si l-au dus la secţie.

    Dupa o serie zdravana de injuraturi si circ cat cuprinde, fostul consilier a fost incatusat de poliţisti si dus la secţie. Drumul insa a s-a dovedit din nou unul plin de peripeţii, iar povestile partilor implicate sunt diferite. In timp ce oamenii legii spun ca fostul consilier si-a facut nevoile in masina politiei in semn de protest si ca sa se razbune pentru nedreptatea care i se facuse, Negus afirma ca politistii l-au batut pana a facut pe el. Si cum ambele parti isi sutin declaratiile, adevarul era undeva la jumatate mai exact jumatate pe pantalonii fostului consilier iar cealalta jumatate pe bancheta masinii de politie. In sectia de politie circul a continuat, iar in fata presei Ion Negus a recunoscut ca i-a facut maimutoi si ca le-a adus injurii ce contin epitete care nu pot fi reproduse, insa, sustine acesta, a facut acest lucru doar dupa ce oamenii legii l-au scos din minti si chiar l-ar fi lovit in stomac. Asa se face ca in urma loviturilor, de frica dar si de durere Negus s-ar fi scapat pe el, afirmatie pe care politistii evident o neaga.
    Poliţistii au intocmit dosar penal pe numele lui Ion Negus, iar acesta risca acum pâna la doi ani de inchisoare. Ex-peremistul spune insa ca va da Politia Arges in judecata pentru abuz si lovire si in plus incepand de maine se va afla in fata Palatului Justitiei din Bucuresti in greva foamei.
    Ion Negus a facut parte din conducerea PRM Arges, perioada in care a fost ales si consilier local al Primariei Pitesti. El este cunoscut pentru scandalurile create in trafic si pentru antipatia faţa de poliţisti cu care s-a certat ori de cate ori s-a simtit nedreptatit.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3