New Profesional Consult 930 x 122

    OSPATAR

    Nemții caută barmani, ospătari și bucătari! Află ce salarii oferă!

    EURES România dispune de 145 de posturi pentru lucrători calificați în domeniul hotelier, respectiv gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție în Sibiu, în zilele de 5 si 6 septembrie 2013.

    Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn, împreună cu Marriott Hotel Frankfurt și compania Europa Park Rust, oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) și manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi). Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar și bucătar, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștinte bune și foarte bune de limba germană (nivel A2-B1/B2).

    Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcție de angajator. Salariul oferit este de 1.500–2.000 de euro brut pe lună pentru ospătari, de 1.850-1.950 de euro brut pe lună pentru barmani și de 1.500–2.100 de euro (în funcție de calificare și experiența profesională) pentru bucătari. Timpul de lucru este de 40-45,5 ore pe săptămână și se lucrează în weekend și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator, fie gratuit, fie contracost (270 de euro pe lună), iar întreținerea poate fi gratuită ori negociabilă sau pe cont propriu.

    Pentru posturile de manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoștințe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât și cunoștințe bune de limba engleză, nivel B2, precum și calificare și experiență în domeniu.

    Persoanele cu domiciliul în județul Argeș care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, instituție care își are sediul în Pitești, pe Bulevardul Republicii, nr. 11, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (care se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă), copie după actul de identitate sau după pașaport (cu valabilitate de minim 6 luni), CV model Europass (cu fotografie), în limba germană, cazier judiciar în original, din care să reiasă că persoana nu are antecedente penale (cu termen de valabilitate de 6 luni), și adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Apt pentru muncă”.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90