New Profesional Consult 930 x 122

basescu_cu_copil

Nepoata îi respectă statutul bunicului Băsescu: „Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă!”

Deşi toată noaptea plânge, în prezenţa lui se pare că fetiţa nu spune nimic, este liniştită, fiind chiar foarte politicoasă, după câte a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Băsescu a glumit, într-un interviu în care a vorbit despre nepoata sa, Sofia Anais, spunând că şi micuţa îi respectă statutul de preşedinte al României. Deşi petrece destul de mult timp cu nepoata lui, Traian Băsescu mărturisește că până acum nu a adormit-o niciodată.

„Am ţinut-o în braţe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniştit copilul. Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă. (…) Tace, nu mai face pipi pe ea!”, a glumit președintele, care şi-a exprimat părerea de rău că nu a făcut parte din viaţa fetelor lui atunci când au fost mici, el fiind mai mereu plecat pe mare. „Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ţinut-o în braţe din prima zi, e ceva incredibil să vezi aşa un omuleţ şi pe urmă să îl vezi cum creşte”, a declarat preşedintele.

Nepoțica lui are o lună și câteva zile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90