930×122 CAPRA 5

gunoaie

NESIMȚIRE! GUNOAIE ȘI BĂLĂRII PE BULEVARDUL „EROILOR”!

Groapa de gunoi „ad-hoc” din vecinătatea clădirii noi a Muzeului Județean Argeș din Pitești, de pe bulevardul „Eroilor”, crește văzând cu ochii. Din aprilie, luna în care reporterii ePitești au dat de urma ei, și până acum nicio autoritate, Primărie și Gardă de Mediu, nu s-a învrednicit să rezolve problema.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Saci menajeri plini ochi, cartoane, PET-uri, pahare din plastic, doze de sucuri și hârtii zac la doi pași de buricul Piteștiului. În plus, între timp în același perimetru, pentru că a venit vara, au crescut și bălăriile. Amintim că această groapă de gunoi a apărut pe un teren particular, practic neîngrădit, de pe care în urmă cu câteva luni a fost demolată o casă. Cu riscul de a ne repeta, vom scrie despre această groapă de gunoi până când vreo autoritate abilitată se va trezi din somnul indiferenței, va da amenzi și va face curat sau până când gunoaiele vor ajunge pe bulevard, sub picioarele pietonilor și roțile mașinilor.

Pe același subiect puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/langa-muzeul-judetean-apare-o-noua-groapa-de-gunoi/.

Citiți și: Schimbare! O nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în Pitești

 

 

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570 pe 90 Costache