930×122 CAPRA 5

Pitesti

(VIDEO) NESIMȚIRE ÎN TRAFIC

Nesimțire în trafic. De asta dau dovadă unii șoferi pe străzile din Pitești.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Mai mulți conducători auto au fost surprinși încălcând regulile de circulație. Un motociclist care trece pe roșu pe strada Frații Golești (dinspre cartierul Prundu spre Centru) sau un șofer care, de asemenea, trece pe culoarea roșie a semaforului pe strada Negru Vodă (dinspre Centru către cartierul Nord). Iar exemplele continuă. Șoferul unui Logan alb nu le acordă prioritate de trecere pietonilor pe bulevardul Nicolae Bălcescu, iar alte două mașini calcă linia continuă către un supermarket din oraș (în cartierul Nord). Cel mai grav exemplu din acest film este șoferul dubei, care, la intrarea pe autostrada A1 București-Pitești, calcă linia continuă.

Pentru astfel de nereguli permisul este reținut pe o perioadă cuprinsă între o lună și două luni.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Nu de puține ori au avut loc accidente rutiere din cauza unor astfel de nereguli pe care noi vi le-am semnalat. Un exemplu, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-alt-accident-pe-a-1-traficul-spre-pitesti-la-km-36-blocat/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90