930 x122 grota rece

Mititelu, la DNA

mititelu Pitesti. 10 martie 2010.
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost chemat la sediul DNA Pitesti, pentru a lamuri unele aspecte in legatura cu dosarul in care sunt implicati omul de afaceri Cornel Penescu si primarul Craiovei Antonie Solomon.

La iesirea din sediul DNA Mititelu i-a urat „numai bine” edilului Craiovei: „Solomon e un baiat destept. Eu nu am niciun ban in buzunar, dar lui Solomon i-au gasit 200.000 de euro in casa. Bravo lui, e baiat destept. Are apartamente , case. Eu am investit in fotbal”, a spus finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova.
Mititelu a vorbit si despre discutia telefonica pe care a avut-o cu Cornel Penescu, si incriminata de procurori.”Nu mi-a spus ca i-a dat nicio mita Penescu. Nu este adevarat. Voi, presa ati insinuat si ati facut ca sa para lucrurile reale. Si faptul ca eu am fost în conflict cu primarul Solomon si chiar cu Penescu dupa aceea, s-au facut fel de fel de speculatii si de anticipatii. Si se va vedea intr-o luna-doua, in scurt timp, calitatea mea si tot ce-am spus eu ca va fi adevarat”, a spus Adrian Mititelu, citat de Mediafax.
Adrian Mititelu a afirmat ca de adata aceasta nu a dat declaratii noi ci a reluat aceleasi lucruri declarate anterior în luna februarie a acestui an. Atunci insa nu au fost facute in prezenta avocatilor sai, acestia considerand faptul drept o incalcare a procedurii, motiv pentru care declaratiile sale au fost facute oficial cu aceasta ocazie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3