930×122 CAPRA 5

nicolescu

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

NICOLESCU, IGNORAT DE VICTOR PONTA LA VENIREA SA LA PREFECTURĂ

Prim-ministrul Victor Ponta și vicepremierul Daniel Constantin se află la această oră în sediul Prefecturii Argeș. Premierul a discutat cu reprezentanți ai conducerii de la „Dacia-Renault” și susține acum o conferință de presă în sala de ședințe a Consiliului Județean.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

La venirea la Prefectură, pe scările de la intrarea oficială dinspre Piața „Vasile Milea”, Ponta a fost întâmpinat de fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Constantin Nicolescu, de președintele interimar al CJ, Florin Tecău, de subprefectul Ion Burnei (care a preluat interimar și atribuțiile funcției de prefect), de primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc (președintele interimar al PSD Argeș), și de Mircea Drăghici, deputat PSD de Curtea de Argeș și consilier onorific al premierului. Ponta s-a salutat cu Pendiuc, Tecău, Burnei și Drăghici. În momentul în care a ajuns în dreptul lui Constantin Nicolescu, aflat puțin mai în spate, prim-ministrul s-a întors brusc cu fața către Piață, acolo unde, la zeci de metri distanță, un grup de persoane vociferau, apostrofându-l pentru deficitul mare de locuri de muncă. Chiar și după ce l-a „remarcat” Victor Ponta nu s-a grăbit să-i întindă mâna în semn de salut fostului președinte al Consiliului Județean Argeș. A fost nevoie ca Nicolescu aproape să-l tragă de mânecă și ca el să-i întindă mâna prim-ministrului. A urmat o strângere fugitivă de mână.

Poate că gestul nu este întâmplător. Neoficial se spune că Ponta i-a „recomandat” lui Constantin Nicolescu să părăsească atât conducerea Consiliului Județean, cât și a PSD Argeș în urma problemelor legale pe care le are acesta.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90