930 x122 grota rece

nicosss

Nicolescu: „Noi nu umblăm la listele din 29 iulie”

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi al PSD Argeş, a ţinut să facă o serie de precizări cu privire la procesul de verificare a listelor electorale permanente aflat acum în plină desfăşurare în toată ţara. Şeful Consiliului a spus răspicat că în prezent nu se umblă la liste ci doar se oferă Curţii Constituţionale informaţii referitoare la eventualele erori de pe acestea.

Pe de altă parte, Constantin Nicolescu le-a luat apărarea primarilor despre care s-a spus că ar fi de vină pentru că listele nu au fost actualizate. „Noi nu umblăm la listele din 29 iulie. Facem doar o situaţie cu persoanele care nu ar fi avut ce să caute pe aceste liste. Curtea va avea, astfel, listele din 29 şi situaţia transmisă de noi pentru a lua o decizie privind referendumul de demitere a preşedintelui.

Dar vreau să spun că este o dezinformare crasă campania pornită împotriva primarilor că ar fi ei de vină pentru neactualizarea listelor. Autoritatea Electorală Permanentă are acest atribut, nu altcineva. Dar acum Autoritatea motivează că nu a avut resursele financiare necesare şi nici personal. Eu cred că prin ce se spune cu privire la primari se doreşte, de fapt, să se sperie oamenii, să nu facă lumină în acest caz”, a spus Constantin Nicolescu.

De asemenea, Constantin Nicolescu a spus că nu ar fi trebuit făcută nici descentralizarea serviciilor de Evidenţă a Persoanei.

„Nu trebuia descentralizată Evidenţa Persoanei. Acum s-a ajuns la o diviziune de atribuţii fără să mai existe cineva care să pună cap la cap informaţiile.

Înainte de 1989 se lucra cu hârtii şi se ştia tot, acum se lucrează cu calculatorul şi e totul încurcat”, a mai spus Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean adăugând că primarii trebuie să se ocupe „de tot”, dar nu au resurse la dispoziţie şi nici oameni suficienţi pentru a face tot ce li se cere.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3