Donaris 930 x 122

craciun

ninsoare_13feb

NINGE DE CRĂCIUN? CITEȘTE CE SPUN METEOROLOGII!

Administrația Națională de Meteorologie a dat astăzi publicității estimările de temperaturi și precipitații pentru perioada 16-29 decembrie.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru regiunea Muntenia, inclusiv județul Argeș, meteorologii anunță o încălzire a vremii în intervalul 16-20 decembrie cu 3 până la 5 grade. Prin urmare, maximele din timpul zilei vor ajunge treptat până la 8 sau chiar 10 grade. Minimele nocturne vor rămâne, însă, negative: minus 3, minus 4 grade.

În intervalul 21-24 decembrie se va reveni la o medie diurnă de circa 3 grade, pentru ca ulterior aceasta să crească din nou, dar doar până la 5 grade. Pe timpul nopților, temperaturile minime vor avea o medie de minus 2 grade.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

În ceea ce privește precipitațiile, concluzia este că de Crăciun nu vom avea parte de ninsori! În prima săptămână a intervalului menționat nu vor fi deloc precipitații. În a doua săptămână acestea vor fi doar pe areale restrânse, nesemnificative cantitativ, predominant sub formă mixtă, adică ploi și lapoviță.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90