930 x122 grota rece

meteo

NINGE DE REVELION ÎN PITEȘTI? CE SPUN METEOROLOGII

De Crăciun, piteștenii nu au avut parte de zăpadă. Dar de Revelion? Va ninge în Pitești în noaptea dintre ani? Meteorologii au informații de ultimă oră.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Potrivit specialiștilor, și mâine, 29 decembrie 2017, temperatura aerului în timpul zilei va rămâne peste nivelul obișnuit pentru această perioadă a anului.

Se va răci, dar nu sever, în cursul zilei de sâmbătă, 30 decembrie, atunci când maximele diurne se vor situa în jurul valorii de 5 grade Celsius.

Citiți și: Avertizare METEO, acum! Vremea a luat-o „razna”! Ce urmează să se întâmple!

Precipitații, dar exclusiv sub formă de ploaie și slabe cantitativ, s-ar putea semnala pe 29 și 30 decembrie.

Cea mai rece noapte din acest interval de timp va fi noaptea de sâmbătă spre duminică, 30 spre 31 decembrie. Minimele nocturne vor fi negative: în jur de -2 grade.

Duminică, însă, în ultima zi din 2017, informează meteorologii, vremea se va încălzi ușor din nou.

Pentru noaptea de Revelion se anunță vreme plăcută, cu cer parțial acoperit și cu aproximativ 0 grade în termometre. Vântul nu va pune probleme. Este posibil, însă, să se semnaleze ceață. Meteorologii informează că în Pitești NU va ninge în noaptea de Revelion.

Nici în prima zi din noul an nu va ninge, spun specialiștii. Mai mult, luni, 1 ianuarie 2018, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. Temperatura maximă va depăși 10-11 grade Celsius.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3