NOR CURIER 930X122

calin-nistor

Călin Nistor are girul lui Băsescu la DNA

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat astăzi decretul de numire a lui Călin Nistor în funcţia de procuror-şef adjunct al DNA la nivel naţional. Nistor a condus ani de zile DNA Piteşti, iar de numele său se leagă instrumentarea unor dosare grele din Argeş şi nu numai.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat vineri, 24 mai, decretul pentru numirea domnului Călin Nistor în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Mediafax.

Decizia vine după ce Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis joi, cu unanimitate de voturi, acordarea avizului pozitiv lui Călin Nistor pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Călin Nistor s-a remarcat prin faptul că nu are nicio soluţie de achitare în dosarele pe care le-a trimis în judecată. „Este rezistent la stres, are viziune managerială şi iniţiativă în luarea deciziilor”, a arătat CSM în motivarea avizului dat candidatului la funcţia de procuror-şef adjunct al DNA. Nistor a întocmit  peste 45 de rechizitorii prin care au fost trimişi în judecată demnitari, arbitri de fotbal și oameni de afaceri. Printre aceștia se numără Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, și omul de afaceri din Pitești Cornel Penescu.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90