930 x122 grota rece

    muzeuljudetean

    Noaptea Muzeelor și Ziua Porților Deschise, în Pitești și Golești

    Pe 18 mai vor avea loc Ziua Porților Deschise la Muzeul Golești și Noaptea Muzeelor la Muzeul Județean din Pitești.

    La Muzeul Golești, evenimentul va debuta la ora 9, iar la Muzeul Județean, la ora 19. Printre altele, la Muzeul Golești va fi organizat un curs de inițiere în dansuri medievale, iar soprana Marta Sandu, de la Opera Română din București, va susține un recital. Piteștenii care vor dori să ajungă la Muzeul Golești vor avea la dispoziție transport gratuit, tur-retur, cu plecări de la Teatrul „Alexandru Davila”. Plecările sunt programate pentru orele 12, 13:20, 14:40, 16, 17:20, 18:40, 20, 21:20 și 22:40.

    La Muzeul Județean, cei interesați vor putea vedea expozițiile „Civilizații medievale” și „Fortificațiile de graniță ale Țării Românești” și asista la un spectacol de muzică și dansuri medievale, cu formația Truverii. La acțiune participă și Galeria de Artă, cu mai multe manifestări, inclusiv cu un atelier interactiv de origami.

    Intrarea este liberă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90