Donaris 930 x 122

hurtlocker

Noaptea Oscarurilor: „The Hurt Locker” cel mai bun film

Filmul „The Hurt Locker” primeste doua dintre cele mai importante premii, pentru cel mai bun regizor si pentru cel mai bun film. Sandra Bullock primeste Oscarul pentru cea mai buna actrita, iar Jeff Bridges pentru cel mai bun actor.

„The Hurt Locker” este cel mai bun film al anului. Filmul regizat de Kathryn Bigelow a castigat la cea de-a 82-a editie a Premiilor Oscar sase dintre cele mai importante distinctii. Cu un palmares bogat, cel mai bun regizor, cel mai bun montaj, cel mai bun mixaj de sunet, cel mai bun sunet si cel mai bun scenariu original, filmul care trateaza tema razboiului a adunat de doua ori mai multe distinctii decat rivalul sau, „Avatar”. Cele doua filme au pornit de pe pozitii egale, fiecare fiind de noua ori nominalizat, inclusiv pentru cel mai bun film.
Oscarul pentru cea mai buna actrita este castigat de Sandra Bullock, pentru „The Blind Side”. Actrita primeste Oscarul pentru prima data in cariera.
Premiul Oscar pentru cel mai bun actor ii este acordat lui Jeff Bridges pentru rolul din „Crazy Heart”.
Oscarul pentru cel mai bun film strain este castigat de „The Secret in Their Eyes (El Secreto de Sus Ojos)”, regizat de Juan José Campanella.
Premiul pentru cel mai bun documentar este castigat de Louie Psihoyos si Fisher Stevens, „The Cove”. Intr-un golf mic de langa satul japonez Taiji pescarii folosesc sonare pentru a prinde delfini, care sunt apoi macelariti si vanduti fraudulos, spunand ca este carne de balena.
„Avatar” castiga un Oscar pentru cele mai bune efecte speciale, pentru cea mai buna scenografie.
Premiul pentru categoria cea mai buna coloana sonora este castigat de Michael Giacchino, „Up”.
Premiul pentru categoria cea mai buna imagine, care este castigat de Mauro Fiore, „Avatar”.
Oscarul pentru cele mai bune costume este castigat de Sandy Powell, „The Young Victoria”.
Mo’Nique castiga premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in pelicula ” Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire”.
Oscarul pentru categoria cea mai buna adaptarea a unui scenariu a fost castigat de Geoffrey Fletcher, „Precious: Based on the Novel Push by Sapphire”.
Joachim Back si Tivi Magnusson, „The New Tenants”, pleaca acasa cu Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj.
Surprinzator premiul pentru cel mai bun machiaj este castigat de filmul „Star Trek”.
„Music by Prudence” de Roger Ross Williams, castiga premiul pentru cel mai bun documentar scurtmetraj.
Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj animat fost castigat de „Logorama”, de Nicolas Schmerkin.
Premiul pentru cel mai bun cantec merge la Ryan Bingham si T Bone Burnett pentru piesa „The Weary Kind (Theme from Crazy Heart)” din filmul „Crazy Heart”.
Premiul pentru cea mai buna animatie este castigat de pelicula „Up”.
Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar este castigat de Christoph Waltz, in filmul „Inglourious Basterds”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3