930 x122 grota rece

mutu_trist

Noi belele pentru Mutu

Pitesteanul Adrian Mutu trece prin momente mai mult decat dificile. Dupa ce s-a contrat puternic cu antrenorul echipei la care evolueaza, punandu-i acestuia mana in gat, clubul Fiorentina a anuntat ca l-ar putea actiona in judecata pe jucator. Incidentul survine la putin timp dupa revenirea “Briliantului” in iarba dupa un scandal de dopaj care l-a tinut pe tusa vreme de 9 luni.

Adrian Mutu a dat din nou cu bata in balta. Pitesteanul i-a bagat mana in gat antrenorului Mihajlovic la antrenamente si a fost aproape sa se ia la bataie cu un alt coleg. Fiorentina este decisa sa-l dea in judecata pe jucator pentru acest ultim incident. Ar fi al doilea proces in care Mutu ar fi implicat cu un club, dupa cel cu Chelsea.

Mutu a reactionat astfel deoarece ar fi aflat ca nu se mai afla in vizorul Fiorentinei si clubul ar vrea sa scape de el, dar nu ii da drumul liber de contract.

Mai jos redam comunicatul clubului toscan:

„Fotbalistul Adrian Mutu a ales in mod unilateral si fara vreo justificare sa nu participe la sedinţa de pregatire. Aceasta situaţie imprevizibila, care provoaca daune clubului Fiorentinta, avand in vedere refuzul jucatorului de a participa la antrenamente, a dus la o intalnire intre conducere si reprezentantul jucatorului pentru a discuta despre viitorul fotbalistului.

In urma acestui act de nesupunere si lipsa de respect pentru tricoul Fiorentinei si nu in ultimul rand in urma unei succesiuni de fapte similare, clubul isi rezerva dreptul de a-l acţiona in judecata pe jucator, atat pe cale sportiva, cat si pe cale civila”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90