EcoMoto 930×122

consiliul judetean arges

NOI LICENȚE DE TRANSPORT ÎN ARGEȘ. VEZI TRASEELE!

Noi licențe de transport în Argeș. Vezi traseele! Consiliul Județean Argeș a aprobat licențele de traseu și caietele de sarcini pentru servicii de transport public judeţean de persoane în regim maxi-taxi pe un număr de 3 rute.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

SC Regal Titancar SRL (din Pitești) a primit licență valabilă până pe 31 august 2021 pentru traseul Oarja-Pitești (până la SC Standard Mondopan Group SRL), traseu de 23 de kilometri.

Firma va opera cu un microbuz cu o capacitate de 15 locuri.

Citiți și: Autobuze Publitrans în Mioveni și Budeasa? Ce zice șeful transportului metropolitan

Pentru alte două rute va avea licență până pe 31 iulie 2019 SC Mirelit Transexpres 2008 SRL (din Stănești, comuna Corbi, județul Argeș).

Primul traseu, cu o lungime de 48 de kilometri, este Bădești-Pietroșani-Domnești-Curtea de Argeș (până la SC Fuchs Condimente RO SRL).

Al doilea traseu, de 34 de kilometri, este între Stănești-Domnești-Curtea de Argeș (tot până la SC Fuchs Condimente RO SRL).

Pe aceste două rute, firma va opera cu câte o mașină, fiecare cu o capacitate de 19 locuri. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90