EcoMoto 930×122

trafic-aglomerat

Noi reguli pentru suspendarea permisului auto

Noul Cod Rutier va aduce o schimbare și în privința suspendării permisului auto pentru șoferii care nu își achită amenzile.

Astfel, conducătorilor auto care nu își plătesc amenda în maxim 30 de zile de la emiterea actului constatator de către Poliția Rutieră li se va suspenda permisul. Acesta va rămâne suspendat până la achitarea amenzii. O altă nouă prevedere este aceea potrivit căreia șoferii care vor face accidente grave, soldate cu victime, nu vor mai avea dreptul să conducă până la finalizarea procesului.

Precizările au fost făcute astăzi de primul-ministru Victor Ponta. Premierul a anunțat că este vorba de prevederi deja convenite cu ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. Șeful Guvernului a mai adăugat că rămâne de stabilit în USL dacă modificările aduse Codului Rutier vor fi promovate prin ordonanță de urgență sau prin proiect de lege.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90