Kaia 930 x 120

pitesti

Noi sensuri giratorii la Pitesti

Miercuri, 9 martie, a avut loc la Primaria Pitesti o sedinta a Comisiei de Circulatie a municipiului, ocazie cu care s-a discutat despre oportunitatea amenajarii unor noi sensuri giratorii in oras. Cel putin trei astfel de amenajari rutiere vor fi realizate in acest an, in functie de buget si de rezultatele testelor care vor fi facute pentru a se vedea cat de fiabile sunt aceste noi sensuri giratorii.

Cu aceasta ocazie s-a decis, astfel, ca primul sens nou giratoriu care va fi realizat in acest an sa fie cel de la fostul cinema Lumina, acolo unde autoritatile considera ca este un nod rutier foarte important si ca este nevoie de fluidizarea traficului.

O alta zona vizata de membrii Comisiei de Circulatie este cea de la bariera de cale ferata de pe Calea Depozitelor, in fata intrarii la Publitrans. Si aici se doreste amenajarea unui sens giratoriu care sa ajute la o mai buna circulatie a masinilor.

In fine, un ultim loc in care se doreste amplasarea unui asemenea sens giratoriu este cel din capatul liniilor de autobuz din Trivale, spre Cornul Vanatorului.

Inainte ca aceste sensuri sa fie realizate efectiv se va recurge la efectuarea de teste pentru a se vedea daca ideea poate fi pusa in practica sau, din contra, ar fi mai bine sa nu se intervina.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90