New Profesional Consult 930 x 122

aleea papucești

NOI SENSURI UNICE ÎN PITEȘTI

Noi sensuri unice în Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

S-a instituit sens unic pe Aleea George Ștephănescu, din cartierul Găvana III. Noul sens unic este valabil de astăzi, 15 mai 2017.

Prioritate vor avea participanții la trafic din strada Carol Davila către strada Stroe Leordeanu și din Aleea George Ștephănescu spre strada Carol Davila și strada 1 Decembrie.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Sens unic s-a instituit și pe Aleea Papucești, pe tronsonul cuprins între blocurile 55B, 55C, 83 și 84. Noul sens unic este valabil de vineri, 12 mai 2017.

Prioritate vor avea participanții la trafic din Aleea Papucești prin fața blocurilor 55B și 83 spre strada Bradului din cartierul Trivale.

Sensurile unice au fost instituite ca urmare a unor hotărâri luate în acest sens de comisia de organizare a circulației în municipiul Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3