930 x122 grota rece

metro_003

Noi tablite indicatoare pentru zona metropolitana

Eforturile pentru crearea asa-numitei Zone metropolitane Pitesti se intensifica. Pe langa proiectele pe care le au autoritatile in vedere in acest sens, iata ca se iau si masuri de ordin administrativ. Unele vizeaza chiar…impactul vizual al vizitatorilor si chiar al cetatenilor acestei zone.

Astfel, Autoritatile locale din Pitesti si localitatile limitrofe par mai hotarare ca niciodata sa realizeze proiectul zonei metropolitane care, daca s-ar pune pe picioare, ar avea doua mari oportunitati: atragerea de investitori si atragerea de fonduri europene cu o mai mare usurinta, dat fiind numarul mai mare de locuitori (circa 215.000).

Autoritatile au inceput chiar sa se gandeasca la amanunte interesante. Astfel, la intrarea in localitatile care vor compune zona metropolitana, dar si in diverse puncte din acestea vor fi montate tablite indicatoare stradale noi in care va scrie „Zona metropolitana Pitesti – Localitatea Pitesti” sau, dupa caz, „Zona metropolitana Pitesti – localitatea Stefanesti”.

Proiectul se doreste a fi realizat pana la anul. Una din primele colaborari in cadrul zonei metropolitane a fost deja cea legata de implementarea unui proiect privind extinderea retelelor de apa si canal, initiat de SC Apa Canal 2000 SA, iar in prezent se lucreaza la un proiect privind construire, in comun, a unei biobaze pentru caini.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3