930×122 POSADA 5

tigani_inapoi

Norocul tau este-n buzunarul meu

Chiar dacă în urma „mariajului” din urmă cu câţiva ani, Narcisa Dragomir, de 22 de ani, din Pietroşani s-a mutat în „vila” soţului său din Piteşti, aceasta figurează în documente tot la adresa de unde a văzut „lumina soarelui”, adică la Pietroşani.

Dacă s-ar face o contabilizare a dosarelor penale cu care s-a „înzestrat” în toţi aceşti ani (de când a descins în Piteşti), sigur ar umple un şifonier cu două uşi. Cum s-ar spune, femeia de etnie rromă acumulează dosare peste dosare fără consecinţe…penale.

 

Ultima victimă a Narcisei a fost zilele trecute un tânăr student din Republica Moldova, Alexei Hramco, de 19 ani care se afla în perimetrul Autogării Sud din Piteşti. Odată luat în colimator, tînărul nu a rezistat vorbelor minoritarei, cum că norocul lui stă în puterea ei şi, nerezistând tentaţiei, a scos din buzunar o anumită sumă de bani pe care Narcisa a înfăşurat-o într-o cârpă şi către care a tot bolborosit o seamă de cuvinte. Apoi, luându-i cârpa din mână moldoveanului şi făcând tot felul de cruci şi temenele, i-a înapoiat-o, spunându-i că toate farmecele nu mai au putere dacă acesta desface cârpa mai devreme de câteva ore. Farmecele sigur nu au avut efectul scontat, asta şi pentru că Alexei, nerăbdător, a desfăcut batista la scurt timp, constatând că în aceasta nu se mai aflau banii săi, ci doar câteva hărtii de ziar. Normal că păgubitul a sesizat imediat poliţia iar oamenii legii sau lămurit despre cine este vorba atunci când i-au arătat victimei albumul cu „fotografii de familie” al tuturor infractorilor şi infractoarelor aflaţi în baza de date. Pe numele Narcisei Dragomir a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90