930 x122 grota rece

craiovei

NOROIOASA DE PITEȘTI: STRADĂ CA LA ȚARĂ ÎN CRAIOVEI

Un cititor al publicației noastre reclamă că strada I.L. Caragiale din cartierul piteştean Craiovei arată ca la țară, ca în zonele rurale încremenite în Evul Mediu: neasfaltată, denivelată, cu gropi şi cu noroi până la glezne atunci când plouă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

,,S-a umplut oraşul de pavele, dar noi stăm pe o stradă din Piteşti, într-un bloc cu 5 nivele, pe care noroiul depăşeşte nivelul gleznelor! Din câte am înţeles, această stradă, I.L. Caragiale, figurează ca fiind asfaltată, însă nici vorbă de aşa ceva! Atunci când plouă cu greu mai poţi ieşi din casă din cauza noroiului!’’, ni se plânge, indignat, cetățeanul.

Reclamantul le cere autorităţilor să ia măsuri cât mai urgent. Ne raliem și noi solicitării. Este o rușine ca în secolul XXI într-un oraș care se pretinde european să mai existe drumuri de pământ. Domnilor de la Primărie, la treabă!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Fotografiile sunt făcute (într-o zi cu soare – închipuiți-vă ce e acolo când plouă!) de către cetățeanul care ne-a scris.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90