EcoMoto 930×122

norris_la_bustul_gol

Iubitul fiicei lui Nicolescu pozează sexy, lăsând de înţeles că este gol pușcă!

Iubitul Mădălinei Nicolescu, fiica cea mare a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeș, Constantin Nicolescu, pozează sexy pe Facebook şi postează mesaje în acelaşi ton.

“Vine o vreme în viaţa oricărui bărbat când trebuie să dea jos toate hainele. Cu alte cuvinte, decât să fii prins cu pantalonii-n vine, mai bine îi scoţi singur”, a postat Norris Măgeanu ca text la fotografia care îl arată mai degrabă dezbrăcat decât îmbrăcat. Bărbatul este la bustul gol, în apă, şi pare că nu ar avea nimic pe el. De altfel, dă de înţeles că ar fi complet dezbrăcat. Lasă la vedere, însă, doar cât să aprindă imaginaţia oricărei femei!

Norris Măgeanu este fostul soţ al actriţei Corina Dănilă, cu care are o fetiţă şi de care a divorţat în anul 2009. Doi ani mai târziu s-a cuplat cu Mădălina Nicolescu, fiica preşedintelui CJ Argeş, cu care a fost şi coleg de clasă. Mădălina are trei copii din căsătoria anterioară cu un italian. Aceasta a fost căsătorită timp de 16 ani cu Enrico Perini, un italian care deținea în România o importantă firmă de instalaţii. Cei trei copii ai lor, Giovani, Angela şi Luca, au toţi dublă cetăţenie, română și italiană.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90