930 x122 grota rece

gimnaziu

Notele obținute de elevi la gimnaziu nu vor mai fi luate în calcul la admitere

Notele obținute de elevi la gimnaziu nu vor mai fi luate în calcul la admitere

Citiți și: Schimbare nemaiauzită în Educație: Profesorii ar trebui să justifice notele elevilor

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat duminică la Digi24 că media notelor din gimnaziu ar putea să nu mai fie luate în calcul la admiterea la liceu. Acesta a spus că notele și-au pierdut din relevanță.

Citiți și: Schimbări importante în învățământ. Elevii nu vor mai putea fi exmatriculați

“În lipsa unei evaluări standardizate, notele și-au pierdut foarte mult din relevanță. Dacă și-au pierdut foarte mult din relevanță, să le mai și premiem, luându-le în calcul la examene din momente importante pentru copii nu cred că este fair”, a spus Sorin Cîmpeanu la Digi24.

Referitor la posibile subiecte, ministrul Educaţiei a declarat recent că acestea, alături de cele pentru bacalaureat, vor fi „perfect adaptate” perioadei de doi ani în care elevii au învăţat în condiţii de criză sanitară. „Vom avea şi voinţa şi înţelepciunea necesară în concepţia subiectelor pentru aceste probe naţionale încât să nu fie elevii aceia care vor fi nevoiţi să plătească”, a spus Sorin Cîmpeanu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Magda spune:

    Foarte rău ,Pt că elevii nu mai sunt motivați să le iasă medie mare să învețe, o să avem o nație de copiii fără cultura generală o să treacă prin școala ca rața prin apă .Mulțumim domnule Ministru 😂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3