Donaris 930 x 122

daciamcv

Nou model Dacia in lucru

Pitesti.12 aprilie 2010.
Dupa vanatoarea de imagini spion care aveau ca personaj principal SUV-ul Duster, acum apare inca o noua caroserie la orizont. Este vorba de Dacia MPV (Multi Purpose Vehicle). Ca si Dacia Duster, monovolumul va dori sa concureze cu modelele din gama sa printr-un pret foarte mic.

Conform informatiilor aparute pana acum in presa franceza, acesta nu va depasi 10.000 de euro. In ceea ce priveste motorizarile, cel mai probabil, noua Dacia va avea un motor de 1,6 litri pe benzina cu o putere de 90 sau 110 CP, un motor diesel 1,5 DCi si va putea transporta sapte persoane. In prezent, monovolumul Dacia, se afla la stadiul de zvonuri, iar reprezentatii Uzinei Dacia din Mioveni au preferat sa nu comenteze asupra imaginilor care au aparut pe internet declarand ca momentan nu este vorba despre nimic oficial. Conform informatiilor aparute pe siteurile auto, acest model Dacia nu va fi produs la Mioveni. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca, odata cu intrarea in productia de serie a noului Duster, linia de asamblare de la Mioveni a ajuns la limita superioara tehnologica a numarului de caroserii care pot fi produse aici. Programul de dezvoltare a Daciei Logan va continua, iar gama se va imbogati si va cuprinde atat vehicule de volum cat si masini mai speciale, de nisa, cum ar fi un crossover, astfel ca va ajunge sa cuprinda aproape orice tip de vehicul, declara in urma cu o luna Patrick le Quement, director design industrial la Renault. Programul Logan va avea pana in 2012 alte patru noi modele, in afara de cele cinci din prezent. Le Quement a spus ca declaratia a dorit sa arate ca programul Logan nu s-a incheiat in 2009, asa cum lasase Renault de inteles.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90