New Profesional Consult 930 x 122

curs

NOU ÎN PITEȘTI ȘI ÎN ROMÂNIA: MEREU TÂNĂRĂ ȘI FRUMOASĂ!

Dintotdeauna femeile și-au dorit să fie cât mai frumoase, să atragă mereu priviri admirative și să găseascã secretul tinereţii fără bătrânețe. Doamnele au acum soluția perfectă pentru a-și îndeplini dorința: în Piteşti se organizeazã CURS de MACHIAJ SEMIPERMANENT, REPIGMENTARE, TATUAJ, SPRÂNCENE, BUZE, OCHI, SCALP. Este un curs realizat de profesionişti cu experienţă în domeniu, cu ustensile de ultimă generaţie, ustensile care asigură o igienă impecabilă. Cursul îşi propune să pregătească doamnele, și nu numai, să înveţe arta frumuseţii veşnice, evitând astfel atât costurile destul de mari ale saloanelor de specialitate, cât şi timpul pierdut pentru machiaj şi demachiat. Obţinându-se un machiaj permanent, doamnele vor fi mereu frumoase, atrăgătoare și seducătoare.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Organizatorul cursului este Profesional New Consult SRL. Activând de peste 6 ani pe piaţa de profil a cursurilor de formare profesională, firma are competenţa necesară să asigure calitatea didactică a sesiunilor de cursuri susţinute. Toate ofertele firmei sunt pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro. De asemenea, ele pot fi aflate și sunând la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777. Desigur, cursul li se adresează atât celor care activează în domeniu, care lucrează în saloane de specialitate, cât şi celor care doresc acum să înveţe o meserie nouă.

IMPORTANT: cursul este NOU în Piteşti şi în România, preţul promoţional al acestuia fiind de 1.900 de lei. Preţul se poate achita şi în rate şi include toate materialele şi pigmenţii folosiţi la curs. Prin cursul de MACHIAJ SEMIPERMANENT, REPIGMENTARE, TATUAJ, SPRÂNCENE, BUZE, OCHI, SCALP organizat de Profesional New Consult se dobândesc următoarele competenţe profesionale:

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

-noțiuni de make-up și estetică

-componența aparatelor de tatuaj, avantaje și dezavantaje la diferite tipuri

-tipuri de pigmenți (cosmetici, artistici, henna etc.)

-practică pe piele artificială

-realizarea demonstrativă de către profesor, dar și de către cursant a tatuajului de umplere sprâncene și contur ochi și buze

-noțiuni de colorimetrie în functie de tipul și culoarea tenului, vârstă și stil abordat

-umplere, mărire, corecție contur buze, câteva trucuri și secrete de știut de către un make-up artist

-tehnica fir cu fir pentru sprâncene.

Cine nu dorește să parcurgă cursul de machiaj semipermanent, dar vrea să poarte un asemenea machiaj i se poate adresa specialistului în domeniu (Adrian – make-up artist/stilist sprâncene) pentru programãri, la numărul de telefon 0740.892.129.

ATENȚIE! Firma Profesional New Consult are peste 60 de cursuri în desfășurare. Cu siguranță unul este şi pentru tine! De aceea te invităm să vizitezi www.profesionalnewconsult.ro sau să suni la 0784.045.025 ori 0784.333.777 şi cu certitudine vei gãsi cursul adecvat pentru formarea profesionalã pe care o cauţi.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90