EcoMoto 930×122

casa casatoriilor

DOUĂ LUNI DE ÎNTÂRZIERE LA NOUA CASĂ A CĂSĂTORIILOR

Lucrările de amenajare a noii Case a Căsătoriilor din Piteşti durează mai mult decât se aşteptau autorităţile locale.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Potrivit viceprimarului Cornel Ionică, inaugurarea este întârziată de amenajarea spaţiului pentru arhivă. Cum documentele trebuie păstrate 100 de ani, este nevoie de condiţii speciale de umiditate şi temperatură. Ionică afirmă că noua Casă a Căsătoriilor va fi dată în folosință în luna iunie, fără să precizeze un termen anume. Asta în condițiile în care inițial Primăria își asumase termenul de 1 aprilie.

Amintim că noua Casă a Căsătoriilor va funcţiona într-o clădire de lângă Primărie, aflată în spatele Cinematografului „București”, cumpărată de municipalitate de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş. Zeci de ani Casa Căsătoriilor a funcționat într-un imobil de pe strada Justiţiei, care, însă, le-a fost retrocedat proprietarilor de drept. Primăria le plătea acestora o chirie lunară de 2.000 de euro. Municipalitatea a decis să renunțe la chirie și să cumpere o nouă clădire pentru Casa Căsătoriilor.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3