Donaris 930 x 122

NOUL_DUSTER

Noul Duster se vinde la preţuri incredibile în Franţa!

Noul SUV Duster se vinde la preţuri incredibile în Franţa, surclasând din acest punct de vedere alte maşini. Dusterul a ajuns chiar mai ieftin decât una dintre cele mai accesibile modele franceze de pe piaţă!

Noua Dacia Duster se va putea comanda în Franţa începând din 8 octombrie, la acelaşi preţ ca maşina din vechea generaţie. Va avea un preţ de plecare de 11.900 de euro, chiar în varianta 4×4, adică acelaşi preţ ca şi Dusterul din vechea generaţie.

La un preţ de 15.200 de euro, maşina este destul de bine echipată (versiune Laureate, climatizare, computer de bord, oglinzi electrice încălzite) şi vine cu noul motor pe benzină de 125 de cai putere. Jurnaliştii francezi remarcă faptul că, la acest preţ, Dacia Duster este mai ieftină decât micuţul Renault Clio în aceeaşi variantă de echipare şi are, în plus, şi o motorizare mai puternică.

Dacia Duster este cel mai de succes model al mărcii româneşti şi cel mai bine vândut al întregului grup Renault.

Sursa: Economica.net

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3