pizzeria sapori  930 122

parc_1

Noul parc din Trivale. Galerie foto

Multi dintre pitesteni stiu deja ca in Trivale va fi amenajat un parc nou-nout. Numai pentru acest an sunt alocate 1,7 milioane de lei necesare inceperii proiectului, in vreme ce restul fondurilor va fi alocat anul viitor când se si spera ca parcul sa fie gata. Vezi galerie foto!

Licitatia pentru desemnarea constructorului urmeaza sa fie lansata pe Sistemul Electronic National de Achizitii Publice la sfârsitul lunii aprilie a anului in curs.

Constantin Zichil, seful Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Pitesti, ne-a declarat ca valoarea totala a proiectului este de circa 15 milioane de lei. „Vor fi bazine de inot pentru cei mari si cei mici, locuri de joaca, terenuri de sport, cluburi, dar si un perete de escalada.

Este un proiect interesant si, astfel, se acopera cele mai multe zone din oras cu baze de agrement deosebite”, ne-a spus Constantin Zichil.

Si cum planurile tehnice sunt gata, precum si proiectii ale cladirilor si bazelor ce vor fi construite, arhitectul si conducerea SPEP ne-au pus la dispozitie si câteva fotografii deosebite cu imagini ale viitorului parc (vezi foto).

parc_2parc3parc_4parc5parc6

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3