New Profesional Consult 930 x 122

avere

politia

NOUL ȘEF AL POLIȚIEI ARGEȘ ARE O CASĂ ȘI DOUĂ MAȘINI

Ionel Ispir (foto) a fost numit șef al Poliției Argeș. Ordinul de numire este semnat de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

După cum v-am informat la timpul respectiv, pe 17 februarie Ispir a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, desfășurat la sediul, situat în București, al Inspectoratului General al Poliției Române. El l-a înlocuit pe Petre Ionițescu, acesta devenind adjunctul său pe segmentul de ordine publică.

Potrivit declarației lui de avere, Ionel Ispir are, din anul 1999, o casă de locuit în Curtea de Argeș, de 200 de mp, construită în regie proprie. Tot în Curtea de Argeș deține, din 1996, prin cumpărare, un teren intravilan de 1.180 de mp. Noul șef al Poliției Argeș este proprietarul a două autoturisme: o Skoda Octavia (an de fabricație: 2004) și un Ford Fiesta (2011), ambele cumpărate. De asemenea, Ionel Ispir are un depozit bancar la Banc Post, deschis în 2012, în valoare de 100.000 de lei. Ispir are, însă, și un împrumut bancar, făcut în 2010 la BRD și scadent în 2015, în sumă de 52.500 (de euro sau de lei, nu precizează).

Citiți și: Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90