Donaris 930 x 122

Supernova Pitești

Noutate de ultim moment la Supernova Pitești!

C&A a deschis astăzi, în centrul comercial Supernova Pitești, magazinul cu numărul 50 din România!

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

La C&A în Supernova Pitești, nu doar că vei găsi haine calitative la prețuri avantajoase, dar vei beneficia și de o experiență de shopping inedită, într-un magazin cu un design modern.

Citiți și: Mâine – marea deschidere! Primii 100 de clienți vor primi un cadou

Brandul C&A oferă clienților săi articole vestimentare sustenabile pentru întreaga familie.

Cu o gamă variată de produse pentru toate gusturile și nevoile, C&A își propune să ofere clienților săi cele mai bune soluții pentru a fi tot timpul în pas cu moda.

Indiferent de stilul tău vestimentar sau de ocazia pentru care îți cauți outfit-ul perfect, la C&A în Supernova Pitești vei găsi ceva potrivit pentru tine.

C&A se inspiră în realizarea colecțiilor sale din cele mai frumoase și energizante momente ale vieții. Astfel, clienții au posibilitatea de a celebra fiecare zi prin culori, imprimeuri și materiale de calitate.

Cu aceasta deschidere, centrul comercial Supernova Pitesti îşi întregeşte segmentul de fashion care include branduri internaţionale precum cele din grupul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius; magazine din grupul LPP: Reserved, Sinsay, House şi Cropp, alături de: New Yorker, H&M, LC Waikiki, Takko, Colin`s, Pepco, Nissa sau Kigili.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90