930 x122 grota rece

înșelăciune

telefon_de_aur

NU CUMPĂRAȚI TELEFOANE DE LA ORICINE! PE EI I-A PĂCĂLIT!

Nu puțini se lasă păcăliți de oferte mincinoase. Atrași de promisiunea că li se vor vinde diverse produse la prețuri scăzute, cad în capcană și sunt escrocați.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Este și cazul a șase persoane păcălite de un piteștean în vârstă de 27 de ani. Tânărul le promitea că le va procura telefoane mobile la diferite sume de bani sub prețul pieței. Păcăliții făceau imprudența să îi achite înainte. După ce lua banii piteșteanul „uita” să își onoreze promisiunea. Faptele au avut loc în perioada august 2012-august anul acesta. Suspectul, cercetat acum pentru șase infracțiuni de înșelăciune, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanţă pe o durată de 24 de ore.

Dosarul penal în acest caz este instrumentat de formațiunea Investigații Criminale a Secției 3 de Poliție din Pitești. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90