NOR CURIER 930X122

alegeri-2009

Numele lui Pendiuc, folosit ilegal

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a anunţat  că are informaţii conform cărora numele său este folosit ilegal în campania electorală. Este vorba de echipe de tineri care au geci albastre pe ei şi pe al căror spate este înscris numele lui Tudor Pendiuc (care face parte din PSD, deci USL), dar care distribuie pliante pentru candidatul ARD Cătălin Teodorescu.

 

„Am informaţii că un astfel de grup a acţionat în zona Exerciţiu deja.

Fac precizarea că eu nu mi-am dat acordul ca numele meu să fie folosit de vreun candidat în această campanie electorală.

Numele îl port eu şi atât. Voi sesiza autorităţile, să ia măsuri, pentru că este nedemn să se procedeze astfel”, a spus Tudor Pendiuc care a mai precizat că, dacă va fi cazul, se va ajunge până la instanţa de judecată.

Tudor Pendiuc este presedinte executiv al PSD Arges si ii sustine, cum este si firesc, pe candidatii USL Arges, nu pe cei ai adversarilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90