930×122 CAPRA 5

accident autospecială Poliție

O autospecială de Poliție s-a izbit de mașina pe care agenții o urmăreau! Șoferul nu oprise la semnale

Seara trecută, un accident s-a produs într-o intersecție din București. O autospecială de Poliție s-a izbit de un autoturism, după ce șoferul mașinii a refuzat să oprească la semnalele agenților, iar aceștia au pornit în urmărirea lui, potrivit Antena 3 CNN.

Citiți și: Mașină de poliție, implicată într-un accident! Agenții au intrat într-un începător

La volanul mașinii se afla un bărbat de 38 de ani care a ajuns la spital în urma accidentului.

Polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului care a încercat să se sustragă de la verificări continuându-și deplasarea, iar când a ajuns în intersecția bd. Nicolae Grigorescu-str. Constantin Brâncuși a efectuat o oprire neașteptată, fără motiv întemeiat, care a condus la implicarea autospecialei de poliție și a unui alt autovehicul care circula în aceeași direcție într-un accident de circulație, în urma căruia pasagerul din autovehiculul urmărit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, notează sursa citată.

Citiți și: O femeie pe trotinetă a intrat fix în mașina Poliției!

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele Alcooltest și Drugtest, rezultatele fiind 0.

Acum, autoritățile vor efectua cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Sursă foto: Antena 3 CNN

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Basarabia e Romania spune:

    Dacă n-am păstrat distanța de sigură…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3