NOR CURIER 930X122

    avariecaldura

    O avarie a lăsat în frig peste 10.000 de piteşteni!

    Peste 10.000 de piteşteni din cartierele Găvana I, Găvana II şi Găvana III nu au în prezent apă caldă şi căldură, ca urmare a unei avarii produse în sistemul de termoficare. Conducerea SC Termo Calor Confort SA Piteşti afirmă că se încearcă remedierea situaţiei până în această seară la ora 20.

    Avaria s-a produs în jurul orei două a nopţii de 25 spre 26 februarie, pe magistrala de transport a energiei termice, în zona fostului cinematograf Lumina. Ca urmare, a fost sistată furnizarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierele Găvana I, II și III, fiind afectate aproximativ 5.000 de apartamente.

    „Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate consumatorilor noştri și sperăm ca în cel mai scurt timp posibil să reluăm furnizarea energiei termice către zonele respective”, se arată într-un comunicat transmis redacţiei noastre de către conducerea societăţii de termoficare a oraşului Piteşti.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3