NOR CURIER 930X122

accident

O FETIȚĂ DE 12 ANI, LOVITĂ DE MAȘINĂ ÎN TRIVALE – ȘOFERUL A FUGIT

În urmă cu puţin timp, în jurul orei 13:30, o fetiţă în vârstă de 12 ani, Gabriela Eliza Piţigoi, a fost lovită de o maşină pe bulevardul Libertății din cartierul Trivale, în zona complexului 1.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Potrivit polițiștilor rutieri, minora, însoțită de bunica ei, s-a angajat în traversarea neregulamentară, prin loc nepermis, a străzii. Fetița a fost lovită de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul accidentului.

Impactul a fost văzut de sora fetiței, care se afla cu bunicul lor într-o maşină parcată pe cealaltă parte a străzii.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Din fericire, victima, transportată la spital cu o ambulanță, a suferit răni minore.

În zonă este amplasată o cameră de supraveghere video. Prin urmare, prinderea șoferului reprezintă doar o chestiune de timp. Conducătorul auto se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Eu spune:

    Mai degraba cu fugirea de locul accidentului aia e singura lui infractiune. Scrie clar: traversat prin loc NEPERMIS, cand o sa se inteleaga ca si pietonul are obligatii nu doar soferul.

    • bla spune:

      De fapt e : Vatamare corpoala din culpa si fuga de la locul accidentului. E si vatamare corporala chiar daca pustoaica a trecut prin loc nepermis. Nu inseamna ca trebuie sa dai peste om daca nu traverseaza printr-un loc nepermis .

  • gab spune:

    Idiot! De ce a fugit? Isi repara si masina pe banii parintilor acelui copil! Ii facea dosar pentru vatamare din culpa dar fara cercetare! Inseamna ca idiotul ori avea probleme cu permisul ori era baut ca altfel nu inteleg! Asa sunt toti mosii traverseaza pe unde li se pune!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3