New Profesional Consult 930 x 122

carnaval

O LUME MINUNATĂ, ÎN CARE VEȚI GĂSI NUMAI COPII! PE 1 IUNIE, LA JUPITER CITY!

Va fi o lume de poveste, cu prinți, prințese și multe personaje de desene animate. O lume fascinantă, colorată, o lume pentru copii. Nu uitați, pe 1 iunie, special cu prilejul Zilei Copilului, în centrul comercial Jupiter City din Pitești va fi Carnavalul Jupiterienilor!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cu începere de la ora 18 prichindeii vor putea lua parte la o mulțime de concursuri interactive și vor urmări piesa de teatru ,,Păcală şi isprăvile lui’’. Toţi copiii care vor să participe sunt rugaţi să vină îmbrăcaţi în costume de carnaval. Cele mai frumoase şi atent alese costume vor fi premiate cu vouchere de cumpărături de la Noriel.

Pentru copilului dumneavoastră va fi cea mai frumoasă surpriză! O surpriză pe care, suntem convinși, şi-o va aminti mult timp de acum înainte! Carnavalul Jupiterienilor vă aşteaptă! Pe 1 iunie, de la ora 18, în Jupiter City!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90