EcoMoto 930×122

    deee

    O nouă campanie de colectare de deşeuri electrice

    În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, între orele 9 – 17, piteştenii sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice şi electrocasnice care nu mai sunt de folos, la punctele de colectare ce vor fi amenajate în oraş. Va fi organizata si o tombola cu premii pentru cei care vor participa la aceasta campanie.

    Este vorba de următoarele locaţii: cartier Găvana – Complex Albina, Expoparc – Aleea Florilor, Piaţa Primăriei, piaţa Ceair, cartier Trivale – Complex 2, piaţa Smârdan, cartier Războieni – Centru colectare DEEE, piaţa Craiovei – platou Cinema Dacia, piaţa Prundu şi cartier Banat – Fântâna arteziană.

    Fiecare deponent care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii oferite de partenerii Asociaţiei RoRec care desfăşoară campania la Piteşti în colaborare cu Primăria.

    Astfel, deponenţii vor putea câştiga unul dintre următoarele premii: 1 frigider şi 3 cuptoare cu microunde de la Candy, 5 mixere şi 5 maşini de călcat de la Philips,  5 maşini de găurit de la Skil. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerea care va avea loc în data de  1 decembrie 2012, ora 18, la  Primărie.

    Pentru aparatele mari frigorifice, de climatizare sau a maşinilor de spălat rufe şi vase se acordă tichete valorice la predarea aparatului. Cetăţenii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la unul dintre numerele de telefon: 0722.552.725 sau 0753.092.707.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90