930×122 CAPRA 5

8695e0f81df2070195cda93bda8af7ca_e4e9e53d0a

O nouă şcoală de jurnalism face concurenţă universităţilor din Bucureşti

Domenii precum Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism şi 3D Digital Animation vor fi disponibile elevilor români care îşi doresc o carieră în new media.

Institutul SAE, renumit pentru campusurile universitare pe care le are în oraşe precum Londra, New York, Berlin, Munchen, Paris, Los Angeles îşi va deschide un sediu şi în Bucureşti, concurând cu facultăţile de jurnalism de pe piaţa românească, deja foarte căutate.

 

Institutul se laudă cu echipamente moderne, un curriculum adaptat noilor cerinţe, lectori experimentaţi în industria în domeniu. Tot ca o noutate, instituţia de învăţământ va oferi posibilitatea tinerilor de a obţine pe lângă diploma de licenţă, şi pe cea de masterat sau doctorat, acestea din urmă fiind acreditate de Universitatea Middlesex din Londra.

„România, cu populaţia sa tânără şi talentată, trebuie să facă un pas înainte, hotărâtor, în studiul şi aprofundarea limbajului educaţiei media, să înţeleagă cum să conecteze audienţa prin înţelegerea sinergiilor existente între diferitele nivele de piaţă şi segmente, să finiseze în mod rafinat aptitudinile din conţinutul creativ şi să-si ceară dreptul asupra bucăţii lor din această imensă prăjitură de media şi comunicare, nu numai pe plan local, dar şi internaţional”, explică venirea în ţara noastră Romy Hawatt, Senior Executive al grupului SAE.

Deschiderea oficială a filialei din România este programată pentru toamna acestui an.

Sursa: evz.ro

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3