Donaris 930 x 122

PP

O nouă conducere la PP-DD Argeş!

Pe cât de neaşteptat, pe atât de repede a venit după alegerile parlamentare din 2012 o decizie importantă privind organizaţia din Argeş a PP-DD Argeş. Astfel, deşi filiala a obţinut printre cele mai bune rezultate din ţară la alegerile locale şi parlamentare din 2012 sub conducerea lui Marian Fulga, Biroul Permanent Judeţean a fost dizolvat!

Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD (BNC) a transmis un comunicat de presă în care arată că „analizând rezultatele obţinute de Organizaţia Judeţeană Argeş la alegerile locale şi parlamentare organizate în anul 2012, apreciază activitatea depusă de membrii Biroului Permanent Judeţean Argeş (BPJ), condus de domnul Marian Fulga, drept pozitivă.

În contextul necesităţii reconfigurării BPJ, în spiritul asigurării unei reprezentativită şi lărgite a membrilor şi candidaţilor săi cu rezultate meritorii în lupta electorală, BNC a decis:

– dizolvarea BPJ Argeş;
– asigurarea conducerii interimare a BPJ Argeş de către domnul Eugen Mihalache, membru BNC;
– constituirea BPJ Argeş interimar, având următoarea structură:

Prim-vicepreşedinte: domnul Marian Fulga;
Vicepreşedinţi: parlamentarii, consilierii judeţeni, consilieri municipali, precum şi preşedinţi ai Organizaţiilor Locale PP-DD Argeş;
Membri: viceprimari, consilieri municipali şi de oraşe.

-convocarea Adunării Generale Judeţene PP-DD Argeş, în conformitate cu prevederile statutare, în vederea organizării alegerilor Biroului Permanent Judeţean Argeş, a Comisiei de Arbitraj, precum şi a Comisiei de control Financiar”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90