NOR CURIER 930X122

    Festivalul_Tuicii_2011_2

    Râuri de țuică la Coșești!

    În weekend-ul care vine, în comuna Coșești-Argeș se va desfăşura o nouă ediţie a „Festivalului Ţuicii”, manifestare devenită deja tradiţională. Evenimentul va începe duminică, la ora 10:30, pe Valea Păcurarului.

    Cu această ocazie, vizitatorii vor putea vedea expoziţii cu cele mai frumoase butoaie din doage de dud, salcâm şi stejar, care dau un gust deosebit ţuicii, obiecte din lemn şi ceramică executate de meşterii populari din ţară, precum şi alte produse specifice.

    De asemenea, vor avea loc concursuri cu premii pentru cei mai buni producători de ţuică, un spectacol de muzică populară şi o petrecere câmpenească.

    Organizatori sunt Primăria comunei Coşeşti, Asociaţia Naţională a Producătorilor Individuali de Ţuică „Muscelele Române” şi Consiliul Judeţean Argeş. Aceasta este cea de-a 12-a ediţie a manifestării, toate desfăşurându-se sub conducerea uneia dintre cele mai longevive primăriţe din România, Elisaveta Novac.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3