930×122 CAPRA 5

rable

O nouă prelungire de termen în programul Rabla

Termenul până la care firmele și instituțiile publice interesate pot depune dosarele pentru programul „Rabla” a fost din nou prelungit.

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a decis astăzi prelungirea termenului până la data de 31 octombrie 2013. Este a doua prelungire, după ce termenul inițial, 30 august, a fost prelungit până la 30 septembrie. Noul termen este valabil și pentru persoanele juridice și instituțiile publice ale căror dosare au fost respinse. Acestea au posibilitatea să depună la Administrația Fondului pentru Mediu un nou dosar.

Până la această oră, în cadrul programului de înnoire a parcului auto destinat firmelor și instituțiilor publice s-au înregistrat 1.170 de dosare din întreaga țară pentru un număr de 1.607 autovehicule. Amintim că numărul de tichete puse la bătaie de stat în 2013 pentru acest program este de 3.903.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90