930×122 CAPRA 5

ghețuș

O NOUĂ AVERTIZARE DE VREME SEVERĂ

O nouă avertizare de vreme severă. O nouă informare a emis cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Interval de valabilitate: 17 decembrie, ora 12 – 18 decembrie 2018, ora 12. Fenomene vizate: precipitații mai ales sub formă de ninsoare și strat de zăpadă nou depus. 

În nordul și în estul Olteniei, în jumătatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramureș și în zona Carpaților Meridionali și Orientali vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 și 20 de centimetri.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

În prima parte a zilei de luni (17 decembrie), în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va avea intensificări cu rafale care vor depăși 70…80 de kilometri pe oră, iar ninsoarea va fi viscolită.

Temporar, în estul, centrul și sud-estul țării, pe arii restrânse, va fi polei sau ghețuș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90