930×122 CAPRA 5

autoshow

O noua expozitie auto in piata Milea

Piata Vasile Milea din Pitesti va gazdui in perioada 4 – 8 mai 2011 un nou salon auto. Dupa cel organizat de TiriacAuto – ocazie cu care pitestenii au putut admira un superb Mercedes SLS -, a venit randul unui targ auto in organizarea Asociatiei Oamenilor de Afaceri, a Primariei Pitesti si a dealer-ului Hyundai in Arges.

Aceasta este cea de-a XI-a editie a Salonului Auto Pitesti organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges (AOA) in colaborare cu Primaria. De aceasta data, si firma MA-VIS Motors, care livreaza in Arges modelele Hyundai, s-a alaturat organizatorilor.

Locul ales pentru desfasurarea manifestarii este tot piata Milea. La Salonul Auto vor fi expuse vehicule de familie, monovolum sau bivolum, precum si autovehicule 4×4. Peste 70 de modele vor fi expuse in piata din apropiere de Prefectura Arges.

Ramane de vazut care vor fi noutatile ce vor fi prezentate la Pitesti cu aceasta ocazie. Asistam deja la o concurenta pe piata expozitiilor auto in Arges, cel putin trei entitati batandu-se pentru promovarea masinilor in acest fel. Este vorba de Camera de Comert si Industrie, Asociatia Oamenilor de Afaceri si dealeri.

Pe de alta parte, zona centrala a Pitestiului este oricum spatiu permanent de expozitie auto. Sunt modele – Ford, Opel, Skoda – care se afla expuse in zona centrala a orasului de mai mult timp, firmele platind pentru inchirierea domeniului public sume importante de bani pentru a-si putea promova autovehiculele, mai ales ca pe timp de criza show-room-urile sunt mai mult goale…

Eurial 555 x222
eurial 570×90