930×122 CAPRA 5

autospecială

O NOUĂ MAȘINĂ PENTRU POMPIERII PITEȘTENI – VEZI GALERIE FOTO!

La sediul din Pitești al Inspectoratului Județean Pentru Situații de Urgență ”Cpt. Puică Nicolae” a avut loc astăzi recepția unei autospeciale de mare capacitate pentru stingerea de incendii cu apă și spumă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Autospeciala, de tip SCANIA, 6×6, de 450 de CP, valorează aproape 1.395.000 de lei și va fi repartizată la Detaşamentul de Pompieri Piteşti. Utilajul este dotat şi utilat conform standardelor actuale în domeniu: termometru laser, cameră de termoviziune, detector de gaze, detector de reţele de curent, modul de descarcerare şi echipament de protecţie pentru echipaj. De asemenea, autospeciala mai este dotată cu o pompă de înaltă şi joasă presiune şi cu un tun, acestea putând fi folosite concomitent.

Mașina a fost cumpărată prin Programul Operaţional Regional destinat achiziţionării de echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în Regiunea Sud-Muntenia. Prin acest program ISU Argeș beneficiază de două astfel de autospeciale.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

La recepția de azi au participat și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, și prefectul Mihai Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3