Donaris 930 x 122

elena iagăr

O NOUĂ REVISTĂ ÎN ARGEȘ: „TOTUL PENTRU VIAȚĂ”

“Doctor” Google, trebuie să dispară!”, este opinia categorică a Elenei Iagăr, jurnalistă cu experiență, care a lansat un proiect îndrăzneţ pe piața mass media din Argeș: revista medicală Totul pentru viață.

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Lansarea oficială a avut loc aseară, la restaurantul Victoria din Pitești, în prezența a numeroși doctori, farmacişti, nutriţionişti, fizioterapeuţi și oameni de afaceri.

Totul pentru viaţă a pornit de la ideea că nimic nu este valoros fără sănătate. Sănătatea stă la baza fericirii noastre, a tuturor. Revista îşi propune să vă facă atenţi la felul în care trăiţi, la felul în care aveţi grijă de voi şi de toţi cei dragi vouă. Nu îmi fac iluzii că toţi cei care vor citi această revistă se vor lăsa de fumat sau vor începe să mănânce numai fructe şi legume și doar pătrunjel și să bea apă plată cu lămâie! Sunt sigură, însă, că foarte mulţi dintre dumnevoastră, cei care veţi ajunge să citiţi revista, veţi deveni mai atenţi şi veţi înceta să vă „sinucideţi”, pentru că asta facem cu toţii în fiecare zi prin hrană, băutură, ţigări și prin stresul cotidian.”, a spus Elena Iagăr.

Citiți și: VALERIA COMAN LANSEAZĂ AZI REVISTA TOP FASHION DESIGNERS-MFD

Articolele care apar în revistă sunt semnate de doctori cu nume și renume din Argeș. De altfel, Totul pentru viață promovează mediul medical și clinicile de profil din județ. Revista se distribuie gratuit, într-un tiraj de 5.000 de exemplare, la cabinete medicale, săli de fitness, hoteluri și centre comerciale, dar o veți găsi și la evenimente importante din Pitești.

Elena Iagăr este ajutată în acest proiect de Daniela Stănică, director de marketing şi public relations.

La lansarea de aseară invitații s-au putut bucura de muzică live de cea mai bună calitate și de o expoziție de pictură pe sticlă cu vânzare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3