NOR CURIER 930X122

anca.nicolae1

O piteşteancă, fost iepuraş Playboy, povesteşte amănunte picante despre locurile în care ea şi Adrian Mutu obişnuiau să facă sex!

O fostă iubită a „Briliantului”, fost manechin din Piteşti, a dat declaraţii picante în ceea ce priveşte viaţa amoroasă pe care a avut-o cu atacantul de la Ajaccio pe vremea când erau împreună, în urmă cu mulţi ani. Ea povesteşte că l-a iubit foarte mult pe fotbalist, dar că banii şi anturajul vedetei i-ar fi separat.

Anca Nicolae, o fostă iubită a lui Adrian Mutu din perioada în care fotbalistul încă evolua la FC Argeş, a povestit amănunte vizavi de fanteziile sexuale ale atacantului. Aceasta a dezvăluit că a făcut dragoste cu „Briliantul” în toaleta unui restaurant. Se pare că îi plăceau jocurile sexuale şi că ar fi vrut să facă sex şi în trei. „L-am iubit enorm pe Adi, dar banii şi anturajul l-au schimbat. Când l-am cunoscut, era un bărbat minunat. Am făcut dragoste cu el în toaleta unui restaurant şi a fost minunat”, a spus fosta iubită a lui Mutu.

Ea este fost iepuraş Playboy. Dacă pe Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Mutu, nu reuşiseră să o convingă să pozeze în Playboy, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Anca Nicolae. În 2001,la vârsta de 23 de ani, piteșteanca s-a dezbrăcat pentru cunoscuta revistă dedicată adulţilor, acolo unde a dat şi amănunte picante vizavi de viaţa amoroasă pe care a avut-o cu fotbalistul, dar şi despre faptul că Adi a fost marea ei iubire, pentru care a renunţat chiar şi la facultate.

Se pare că Adrian Mutu nu a fost primul bărbat din viaţa ei, însă este singurul pe care l-a iubit cu adevărat. Fotbalistul ar fi sunat-o zi de zi timp de o săptămână pentru a reuşi să iasă la întâlnire cu ea.anca_nicolae2

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90