930 x122 grota rece

angajare

O SOCIETATE COMERCIALĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

O societate comercială din Pitești angajează. S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de sudor la Secţia Mentenanţă.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Condiţiile de participare la concurs: studii medii/şcoală profesională şi calificare de sudor; apt din punct de vedere medical pentru lucrul în condiţii deosebite şi pentru manipularea manuală a maselor; constituie avantaj disponibilitatea de a participa prompt la intervenţii în caz de necesitate.

Concursul va consta într-o probă scrisă şi un interviu, care va include şi elemente practice.

Citiți și: Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Candidații trebuie să depună un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate și ale actelor de studii (diploma de bacalaureat/diploma de absolvire a studiilor în domeniu, certificat de calificare etc.) la Ghişeul Unic al societăţii (Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A) până pe 28.01.2020, ora 16.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați pot suna la Serviciul Personal, la numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90