SMART KIDS 930X122

gavana

O STRADĂ DIN PITEȘTI, ÎNCHISĂ

În perioada 16-19 decembrie circulaţia rutieră pe strada Nicolae Labiş din cartierul piteștean Găvana va fi închisă.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

„În această perioadă se vor face lucrări la instalaţia de alimentare cu apă potabilă.”, precizează Biroul de Presă al Poliției argeșene, care furnizează informația.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să folosească pentru deplasare bulevardele Nicolae Bălcescu și Libertăţii. Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie în zona respectivă și să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

UPDATE: Și Poliția Locală Pitești anunță închiderea străzii respective: „Conform avizului eliberat de Inspectoratul de Politie al Judeţului Argeş-Biroul Rutier , societatea A.E.P.S.U.P. Argeş SA execută lucrarea de de avarie la conducta de aducţiune DN 600 pe strada Nicolae Labis din municipiul Pitești. În perioada 16.12.2015-19.12.2015 strada Nicolae Labis (varianta care leagă cartierele Trivale si Gavana) va fi închisă pentru a se efectua lucrarea mai sus menţionată. Pentru a evita eventualele neplăceri, vă rugăm să folosiți rute ocolitoare”. (Foto: hotnews.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3